Välkommen att kontakta oss på Kossan o Kalven Bygg i Gävle

Bo Persson

Bo Persson (Kossan)

VD

070-569 67 74

Kent Persson

Kent Persson (Kalven)

Projektledare

070-313 89 31

Ulrika Persson

Ulrika Persson

Ekonomi

073-640 82 65

Är du redo att förverkliga dina idéer?

Vi vill gärna ses och prata igenom ditt nästkommande projekt. Använd formuläret här nedan så återkopplar vi så snart som möjligt.

Alla anställda hos Kossan o Kalven

Kossan o Kalven –
Ett riktigt lagbygge

Bröderna Persson, Bo (Kossan) och Kent (Kalven) startade företaget i November 2005. Namnet Kossan o Kalven kommer från våra tidiga ungdomsår där djurnamn var vanligt förekommande. De olika idrottsintressena såsom ishockey, fotboll har gjort att vi i dag har en rätt rejäl bekantskapskrets och känner väldigt mycket folk i Gävle med omnejd.

Vi är idag totalt 13 medarbetare och omsätter ca 19 milj. Kronor. Allt eftersom orderstacken ökade och kunderna uppskattade vad vi gjorde så ökade personalstyrkan rejält och vi var lyckligt lottade att få precis de vi ville ha. Självständiga, noggranna och dessutom med en stor portion glädje och social kompetens så tar vi oss framåt och strävar hela tiden att bli ännu bättre. Ett riktigt lagbygge är vad vi tror på och det återspeglar sig i referenser vi skaffat oss genom åren. Även kunden finns i laget under hela byggtiden.

Tillsammans utför vi det omöjliga

Under åren har Kossan o Kalven Bygg knutit till sig gräddan av underentreprenörer som gör att vi snabbt och enkelt får vår information om vad som bör göras i olika projekt. I vårt nätverk finns bland annat markentreprenörer, plåtslagare, elektriker, målare och vvs-tekniker.

För våra kunder innebär detta en enklare kontakt och en smidigare bygge, då vi kan samordna helheten. Vi är noga med vårt val av underleverantörer för att de ska möta våra standards och utföra ett kvalitativt jobb. Att vi dessutom är vana att jobba nära varandra får till följd att saker och ting kommer snabbt på plats. Därför har vi styrkan att kunna utföra det som till vardags brukar kallas ”omöjligt”.

Våra underentreprenörer är en lika självklar del av vårt team som våra egna anställda. Det gör att vi dessutom har roligt på jobbet tillsammans!
Kent pratar med kollega