Ett exempel på en utbyggnad vi gjort åt kund i Gävle

Utbyggnad

Har ni blivit trångbodda eller vill ni bräcka grannens nya utbyggnad? Då finns hjälpen inom räckhåll! Med vår långa erfarenhet och kompetenta personal hjälper vi er till mer utrymme hemma.

Vi kan hjälpa er med ritningar, att komma på bästa lösningen och att söka bygglov om ni inte redan har det klart. Vi samarbetar med flertalet underentreprenörer (inom bland annat markarbete, gjutning, el, vvs och målning) för att hjälpa till med allt från start till färdig produkt utan att ni behöver flera kontakter att hålla reda på.

Vi tror på vikten av ett riktigt lagbygge i allt från vår egen personal till underleverantörer för bästa möjliga resultat. Självklart är även du som kund en viktig spelare i laget! Det är tillsammans som ett team som vi når de bästa resultaten och det märks både i den goda stämningen ute på våra arbetsplatser till den feedback vi får av våra kunder.

Vill du också bli en lagspelare när det gäller din utbyggnad? Ring oss eller fyll i kontaktformuläret nedan för en första kontakt och en kostnadsfri offert!

eller fyll i formuläret så ringer vi dig!

 
 

Vi sponsrar:

Vi samarbetar med: