Tjänster

Nybyggnad – Ombyggnad – Tillbyggnad

Kossan o Kalven utför alla typer av nybyggnationer och ombyggnationer. Vi hjälper naturligtvis till med ritningar, bygglov, kontakter med kommunen och andra förekommande instanser.

Vi utför ombyggnationer och rivningsarbeten i alla miljöer. Att bygga om eller riva en befintlig byggnad är något man inte bör ge sig på utan expertkunskaper. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av både ombyggnader och rivningsarbeten, vilket gör att du kan känna dig trygg i kunskapen att vi vet vad vi gör.

Ombyggnader kan även inbegripa andra byggtjänster, som till exempel målning, plåtarbeten, markarbete och mycket mer. Vi erbjuder vårt kunnande även inom dessa områden och har flera skickliga underentreprenörer till er tjänst som sköter arbetet helt enligt era önskemål. Skulle du ha några speciella planer lyssnar vi givetvis på dessa och kan komma med rekommendationer om vad som fungerar bäst i olika situationer.

Byggservice

Är du hyresvärd, bostadsrättsförening eller motsvarande så har vi stor kompetens kring vad som gäller arbetsmässigt och socialt. Avtal tas fram enligt kundens speciella behov.

Vad mer kan vi utföra?

Vi lever under devisen att ingenting är omöjligt, vilket vi bevisar gång på gång. Vad behöver du hjälp med?  Ring oss och berätta, så hittar vi en lösning!

eller fyll i formuläret så ringer vi dig!

 
 

Vi sponsrar:

Vi samarbetar med: