Om oss

Om Kossan o Kalven Bygg AB

0
Grundades
0
Anställda

Bröderna Persson, Bo (Kossan) och Kent (Kalven) startade företaget i November. -05. Namnet Kossan o Kalven kommer från våra tidiga ungdomsår där djurnamn var vanligt förekommande. De olika idrottsintressena såsom ishockey , fotboll har gjort att vi i dag har en rätt rejäl bekantskapskrets och känner väldigt mycket folk i Gävle med omnejd.

Företaget har idag totalt 11 anställda och omsätter ca 12 milj. Kronor. Allt eftersom orderstacken ökade och kunderna uppskattade vad vi gjorde så ökade personalstyrkan rejält och vi var lyckligt lottade att få precis de vi ville ha. Självständiga, noggranna och dessutom med en stor portion glädje och social kompetens så tar vi oss framåt och strävar hela tiden att bli ännu bättre.

Vårt säte finns för närvarande på Högskolans område på Kungsbäck där vi hyr ett förråd av Akademiska Hus som vi även har ett årsavtal med sedan en tid tillbaka.

Ett riktigt lagbygge är vad vi tror på och det återspeglar sig i referenser vi skaffat oss genom åren. Även kunden finns i laget under hela byggtiden.

K.P

eller fyll i formuläret så ringer vi dig!

 
 

Vi sponsrar:

Vi samarbetar med: