Iréne och Paul

När vi anlitade Kossan & Kalven till utbyggnad och ombyggnad av vår villa var vi ovana att anlita hantverkare. För oss kändes det viktigt att anlita en firma som vi kände förtroende för. Vi valde att arbetet skulle utföras på löpande räkning med prisindikation bl a för att då ha valmöjlighet och flexibilitet under byggtiden. Ut- och ombyggnaden skedde i två etapper.

I första etappen byggde vi till ca 30 m2 – två sovrum – och byggde om ett sovrum och del av hall. I andra etappen byggde vi om entré, hall, badrum, toalett och ett sovrum. Genom bra dialog och kunniga och lyhörda snickare kunde vi under den första etappen hitta nivån så att dom visste vad vi var noga med och vad vi överlät till deras kunnande som då utfördes fackmannamässigt.

I den andra etappen hade vi samma snickare som vi då kände. Denna etapp innebar jobb mitt i huset vilket dom suveränt lyckades utföra så att vår vardag kunde fungera. Man har också valt att ha rätt underentreprenörer knutna till sig som arbetar i samma anda med lyhördhet och gott kunnande.

Arbetet flöt på snabbt och bra och vi är helnöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera Kossan & Kalven! /Iréne och Paul

eller fyll i formuläret så ringer vi dig!

 
 

Vi sponsrar:

Vi samarbetar med: